FitLine

BLIFRI.se

Bli Fri med vitaminer

Behöver du ett vitamintillskott?

Kroppen behöver näring och syre för att skapa energi. Vi vet idag att maten inte innehåller den näring den gjorde förut.

Tillsammans med den hektiska livsstil vi lever leder det till olika näringsbrister. Det börjar med mindre krämpor som huvudvärk, dålig sömn, dålig matsmältning, eksem, värk i kroppen osv som sedan leder till större problem och sjukdomar.

Ofta lär vi oss att leva med dessa och accepterar dem – Vi menar att det inte behöver vara så!

Är detta något för dig?

 

  • Sov du gott i natt?
  • Vaknade du utvilad i morse?
  • Har en du fungerande matsmältning?
  • Har du ett starkt immunförsvar som
  • håller dig frisk när andra blir sjuka?
  • Har du fin hy, hår o naglar?
  • Har du en positiv inställning till livet?
  • Känner du dig fylld av energi?

 

Blev svaret NEJ på någon eller fler av frågorna finns det all anledning att investera i dessa vitamintillskott. Prova under en månad och avgör om du kanske ändrar ditt NEJ till ett JA!

 

En sund grund för hälsa, välmående och skönhet.

 

Vetenskapliga studier har avslöjat att även mat som anses som hälsosam, såsom frukt och grönsaker, inte längre innehåller lika mycket vitalämnen som de gjorde för bara 15 år sedan. Detta betyder att det uppstått ett behov av ett målfokuserat kosttillskott om vi vill bibehålla vår energi och ungdomliga kraft.

 

Våra produkter är uppbyggd kring ett unikt cellenergikoncept som ser till att förse våra celler med exakt de vitalämnen som de behöver för att producera energi.

Näringsbrister av olika former undviks och vårt immunförsvar understöds kontinuerligt. Hjärta och blodcirkulation förstärks och åldringsprocessen fördröjs avsevärt. Det ger även direkt märkbara effekter såsom ökad fysiskt förmåga, ökad koncentrationsförmåga och ökad sexuell förmåga. Det ger även yttre effekter såsom bättre hy, naglar och hår. Detta gör att våra produkter blir en central bas i kampen mot åldrande.

 

 

Patenterade produkter med märkbara effekter.

 

Alla önskar sig vara friska och vitala in i åldrandet. Vi vill ha ett fräscht yttre och vi uppskattar det ungdomliga och naturliga. Våra produkter adresserar exakt dessa behov och ger både omedelbara effekter och långverkande resultat.

 

Grunden för vår produkt är forskning och utveckling och genom att använda den senaste teknologin har man åstadkommit patenterade lösningar. Ett exempel är det unika näringstransportkonceptt (NTC®) som säkerställer att näringsämnen och vitala ämnen absorberas upp till 10 gånger snabbare och effektivare. Tillverkningen sker enligt striktaste pharmastandard (GMP) som garanterar produktens renhet och kompromisslösa kvalitet.

 

Våra produkter är baserade på de senaste vetenskapliga forskningarna och visar märkbara positiva effekter.